Türkçe’nin Doğru Kullanımı konferansı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Liselerde Bilim Uygulamaları projesi dahilinde okulumuzda “Türkçe'nin Doğru Kullanımı” konulu konferans düzenlendi. Bir süre Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde hocalık yapmış ve “Sözlü ve Yazılı Anlatımda Türkçenin Kullanımı, Sözlü Anlatım, Yazılı Anlatım, Türk Dili” adlı kitapların  da yazarı Dr. Hüseyin Ağca öğrencilerimize dilimizin zenginliği, Türk dilinin kullanımı ile ilgili yapılan yanlışlar, dilimizi korumak adına neler yapabiliriz gibi konularda bilgi verdi. (10.05.2023)

11.05.2023 297