Engelliler Haftası kapsamında Milli Yüzücü ve Ressam Yusuf Akgün okulumuzda öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize hayat hikayesini anlattı ve öğrencilerimizin empati duygularını geliştirmek için onlara yaptırdığı egzersizlerle hafıza ve kalplerimizde izler bıraktı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

18.05.2023 410

Etkinlikten görünümler aşağıdadır.

Engelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler HaftasıEngelliler Haftası