Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı.

30.11.2022 625

Aile Katılım Etkinliği Kapsamında 24.11.2022'de Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı. Velimizin Sadrettin KAYNAR'ın etkili sunumuyla öğrencilerimiz aynı zamanda Uçak Mühendisliği mesleği hakkında da bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz model uçak yaparken hem işin inceliklerini öğrendi hem de eğlendi. Yaptıkları uçakları okulumuzun üst katından uçurarak etkinliği tamamladılar. Görüntüler aşağıdadır.

Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı. Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı. Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı. Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı. Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı. Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı.

Aile Katılım Etkinliği Kapsamında Model Uçak Atölye Çalışması Yapıldı.