Milli Eğitim Bakanlığımız ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) işbirliğinde organize edilen 5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı. Finallere 20 ilçeden 183 öğrenci katılım sağladı. Türkiye Finallerine kalan öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Harun Fatsa tarafından verildi.

13.05.2023 408

5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.5. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Ankara il finaline okulumuz ev sahipliği yaptı.

Konu ile ilgili haber
Tıklayın