13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu Törenimiz

13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu Törenimiz

15.10.2022 679

Ankara'mızın başkent oluşunun (13 Ekim 1923) 99. yıldönümü okulumuzun konferans salonunda yapılan törenle kutlandı.

Kutlama törenimize okul müdürümüz, müdür başyardımcımız, müdür yardımcılarımız, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin yanı sıra okul aile birliği üyelerimiz de katılım gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törende okulumuz öğrencileri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar ve şiirlerini okudular. Okulumuz Müzik Öğretmeni Banu AYGÜN ve Itri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden kurulu orkestra ve korosunun sergilediği performans büyük beğeni topladı.

Törenin hazırlanmasında görevli okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Meltem SAYGI, sunumunda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, törenimize katılım sağlayan izleyicilerimize teşekkür ederiz.

Törenimizden kareler aşağıda yer almaktadır:

13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu Törenimiz