12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

12.03.2023 650

İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. yıldönümünde başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere İstiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için konferans salonumuzda tören yaptık. Törende günün anlam ve önemini belirten şiirler ve yazılar okundu. Tören, İstiklâl Marşımızın tüm okul öğrencilerimiz tarafından 10 kıtasıyla ezberden okunmasıyla tamamlandı. Görüntüler aşağıda yer almaktadır.

İstiklal Marşımızın son kıtasını öğrencilerimizin birlikte okudukları anda çekilen videosu için tıklayınız.